Meksykańska Fajita

Paski polędwicy wołowej z dodatkiem świeżej papryki, czerwonej cebuli w  pikantnym sosie  pomidorowo-kolendrowym, podane w ,,misce z tortilli,,

Read more

Kaczka „SJESTA”

 Filet z kaczki w sosie ,,al orange”, kopytka podawane z blanszowanym na  maśle  szpinakiem baby

Read more

Schabowe Zawijasy

Farsz z kaczki z żurawiną, kluski śląskie , mix sałat 

Read more

Zrazy Wołowe

 ogórek kiszony,cebula,boczek, kluski śląskie lub ziemniaki, surówki

Read more

Rosół

z pierożkami mięsnymi

Read more

Chrupiące TOSTY

z masłem czosnkowym  i  mozarellą

Read more

Z grillowanym camembertem

Read more

Z prażonymi ziarnami

Dynia, słonecznik, orzechy

Read more

Z grillowanym kurczakiem

Read more

Wina z „Winnicy Gródek”

białe, czerwone

Read more